Олександр Трухін: “Металурги – сила і гордість України!”

Напередодні Дня металурга Олександр Трухін, кандидат в депутати від партії Слуга народу, привітав зі святом металургів Марганця і Кам’янського та передав вітання від Президента Володимира Зеленського.

21 липня в Україні відзначають День металурга. Міста Марганець та Кам’янське, які входять у виборчий округ №40 – провідні центри вітчизняної металургії, яка створює основу національної економіки України.

Напередодні професійного свята поздоровлення від Президента Володимира Зеленського металургам Марганця і Кам’янського передав Олександр Трухін, кандидат в депутати в окрузі №40 від партії Слуга народу:

«Металурги – люди з особливим характером. Професіонали, що працюють на результат, вміють тримати слово і будь-яку справу доводити до кінця. Знаю це особисто: мої дідусь, батько і мати багато років працювали на Дніпровському меткомбінаті в Кам’янському. Глибоко поважаю представниківметалургійної галузі – найважливішої для України. Хочу передати привіт і найкращі побажаннявід Президента Володимира Зеленськогоусім людям вогняної професії!»

«Міцного здоров’я, успіхів, миру і добробуту вам і вашим родинам», – від щирого серця побажав металургам Олександр Трухін напередодні свята.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *