Известного каменчанина пытаются «угомонить»?

Сельский голова Елизаветовки Максим Голосной сообщил, что против него готовятся нехорошие вещи.

«Кожного разу коли мені погрожують, я не тримаю це в собі, я все виставляю на широкий загал у тому вигляді в якому отримую . Цей випадок не стане виключенням .
…Відразу з двох джерел отримав наступну інформацію:

Виявляється. що моя громадянська позиція не аби як дратує представників “ЗЕ” команди, а саме прибічника ери “золотого батона”, а нині депутата ВР від партії “ЗЕ” – Демченко. (http://www.litsa.com.ua/show/a/47158)

Виявляється, цей кадр сьогодні відповідає за “стирильність” інформаційного простіру на Дніпропетровщині з приводу продажу української землі та “правильної” децентралізації, і я начебто заважаю йому, та псую іллюзію спокою та покірливості. 🙂 Більше місяця тому цей народний обранець неофіційно звернувся до силових відомств з проханням нарити на Голосного будь який коммпромат який можна оприлюднити в ЗМІ , окрім закритих замовних кримінальних проваджень нічого не знайшли , але порадили “поспрошати” у тих хто судився з Єлизаветівською сільрадою за останні три роки і програв. Знайдена інформація хоч і зібрана до купи, але не викликає цікавості у читачів, тому як при наявності довідки про відсутність судимості, та найменьшій перевірці просто розсипається . (байки накшталт про село без газу та викопані газові труби) Не отримавши бажаного результату цей спритний “ДЕПУТАТ” начебто звернувся до досить конкретного кримінального авторитете з Дніпра з досить конкретним проханням ” акуратно угомонить” Голосного.

Що з цього вийде, МИ скоро побачимо .
P. S
Для мене будь яка погроза. це лише зайве підтвердження вірності обраного шляху.
Суто для розуміння
Цей “слуга народу”, як і новоспечений голова Дніпропетровської ОДА, входить в орбіту Святослава Олійника», – написал Голосной в своем фейсбуке..

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *