Известный каменчанин о «зеленом беспределе» и «договорняке»

Экс-народеп из Каменского Виталий Куприй прокомментировал массовые увольнения в прокуратуре и невыполнение президентом Владимиром Зеленским своего обещания «посадить» коррупционеров.
«Щойно отримав сигнал, що найбільш одіозні прокурори присягнули на вірність де-факто генпрокурору Андрію Богдану і залишаться на своїх посадах.
Але невгодні прокурори із незалежною правовою позицією будуть звільнені. Їх вже примушують писати заяви за власним бажанням та погрожують звільненням за те, що не пройдуть незрозумілу переатестацію.
Якби я був генпрокурором, то звільняв би не за власним бажанням, а вичистив би прокуратуру через дисциплінарні провадження за порушення прав людини, неетичну поведінку, недотримання законності тощо. А Державне бюро розслідувань мало б взагалі підтримати це гучними затриманнями і посадками.
Пропоную всім прокурорам, яких звільняють безпідставно, звертатись до мене для вироблення спільної стратегії протидії зеленій сваволі…
Моє запитання Зеленському: чому Ви одразу після призначення на посаду в.о.голови СБУ свого друга не добилися арешту за державну зраду всіх, хто нещадно грабував нашу країну під час війни?
Я письмово направляв Зеленському лист з пропозицією допомогти у цьому питанні. А голові СБУ Баканову повідомив як мінімум з десяток епізодів де можна було вже у червні арештовувати Порошенка, Гройсмана, Луценка, Матіоса…
Відповідь одна — ДОГОВІРНЯК!», – написал Куприй в своем фейсбуке.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *