На Днепропетровщине появится современный фешенебельный курорт

Представители международной компании «Masterconcept» заинтересовались днепровской здравницей «Соленый лиман», которая славится целебными грязями, минеральной водой, успокаивающей природой и квалифицированными специалистами. Однако, существует проблема в устаревшей материально-технической базе. Иностранные инвесторы нацелены подарить здравнице вторую жизнь и превратить ее в современный курорт.

Об этом сообщает “Днепр вечерний” со ссылкой на официальную фейсбук-страницу председателя ДнепрОГА Александра Бондаренко.

-Під час зустрічі з генеральним директором міжнародної компанії «Masterconcept» Гернотом Лайтнером домовилися про підготовку комплексної стратегії розвитку дніпропетровського курорту «Солоний лиман». Цей майстер-план ляже в основу презентації перспектив оздоровниці для інвесторів. З компанією «Masterconcept» я познайомився на міжнародному форумі в Маріуполі. Її представники зацікавилися нашим курортом, що вирізняється цілющими грязями та мінеральною водою, які використовують в лікуванні, заспокійливою природою та кваліфікованими фахівцями. Але на жаль існує проблема застарілої матеріально-технічної бази. Вважаю своєю задачею з допомогою інвесторів подарувати оздоровниці друге життя та перетворити її на сучасний курорт. Я впевнений у наших партнерах, адже «Masterconcept» має досвід в розвитку курортів в Європі та Азії і також розглядає можливість інвестувати у розвиток «Солоного лиману», – информировал губернатор.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *