Экс-каменчанин советует Зеленскому «победить Путина внутри Украины». Видео

Бывший нардеп из Каменского Виталий Куприй прокомментировал вчершнее видеоинтервью президента Украины Владимира Зеленского.
«Володимир Зеленський дав інтерв’ю. Відчувається, що переконувати людей у своїй ефективності йому стає все важче.
Про посадки корупціонерів, які можна було б зробити ще у червні. “Ми готуємося”. Саакашвілі готувався тиждень. Щодо Гладковського, Дубневича, Пашинського — знаючи матеріали справ, мені сумно. Їх виправдають.
Каже про сумнівні смс-ки, фейки, непорядних депутатів. Але забув прокоментувати роздачу зарплат у конвертах Андрієм Богданом для підкупу Слуг народу. А це особливо тяжкий злочин.
Каже що розведення військ — це Мінські угоди. Але це не так. Там про це не йдеться взагалі. “Який план дій, треба обговорювати на Нормандській зустрічі. А потім обговорювати з громадськістю”. Зеленський фактично пообіцяв, що нічого із Путіним підписувати поки не буде. Аби ж було правдою, адже договір про постачання електричества вже підписав.
100 шкіл, 100 садочків будуть побудовані, 100 автобусів закуплені, 100 стадіонів реконструйовані наступного року. Ось про яке досягнення каже Зеленський. Тобто по 1 об’єкту на міста із населенням від 25 тисяч. Сумнівні досягнення на наші з вами гроші платників податків.
“Треба повернути все і всіх, а лише потім зосередитись на реформах”. Вважаю це великою помилкою Зеленського. Починати боротьбу за перемогу над Путіним треба всередині країни!», – написал Куприй в своем фейсбуке.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *