Пора удирать из Украины, – мрачный прогноз известного каменчанина

Экс-голова Елизаветовки Максим Голосной прогнозирует в 2020 году самый страшный дефолт в истории Украины.
«Скажу ВАМ це першим!
Якщо Ви можете виїхати з України на ПМЖ або на заробітки, то не гайте свій дорогоцінний час.
Сьогодні в пошуках кращої долі з України виїхали мільйони українців, завтра виїде ще більше.
2020 час найстрашнішого дефолту в історії України. Цей підготований олігархами дефолт остаточно розвалить Україну та подарує її ворогу. Дефолт під час гібридної війни це крах нашого суверенітету та нашої незалежності. Останні натяки Коломойського на зближення з РФ, фінансова піраміда ОВГЗ, зупинка металургійних підприємств, дозвіл фізособам кредитувати без ліцензій інших людей та компанії, Новий Кодекс про Банкрутство, практично повний контроль офшорних компаній над видобутком корисних копалин, та національним енергетичним сектором, відкритий експорт електроенергії з РФ, та продаж української землі під час війни та економічної кризи це все складові заздалегідь запланованого занепаду.
Все це відбувається на тлі повного та безкарного ігнорування Конституції України, паралічу всієї правоохоронної системи , помноженої на повну дезорієнтацію українського суспільства.
“ЗЕ” команда розпочала демонтаж України та нашого майбутнього.
P. S
Я міг би промовчати і виїхати по тихому, але я залишуся та спробую змінити ситуацію настільки на скільки мене вистачить, головне, що я Вас попередив…
…У 2020 нам знову готують роль сакральної жертви.
Українці мають пам*ятати власну історію. Тих хто не чинив згуртованого опору, тому як був занадто аполітичним та довірливим у 1917, у 1933 змусили спробувати на смак власних дітей», – написал Голосной в своем фейсбуке.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *