Кам’янським рятувальникам вручили нову захисну форму

5 грудня в Кам’янському на площі перед будівлею державної пожежно-рятувальної частини № 7 ГУ ГСЧС України в Дніпропетровській області відбулося вручення захисної пожежної форми особовому складу рятувальників підрозділів 1-го державного пожежно-рятувального загону ГУ ГСЧГ України в Дніпропетровській області.

На заході були присутні заступник начальника Головного управління ГСЧС України в Дніпропетровській області Олександр Шевченко, Кам’янський міський голова Андрій Білоусов, начальник Кам’янського міського управління, полковник цивільного захисту Володимир Ярема, ветерани служби, особовий склад і учні молодших класів 30-ї школи.

Першим присутніх привітав міський голова Кам’янського Андрій Білоусов.

«Шановні рятувальники! Ваша робота вимагає високої професійної підготовки, вміння швидко приймати важливі рішення в будь-яких ситуаціях. На вас покладено величезну кількість найрізноманітніших завдань. Від імені всіх городян хочу подякувати вам за самовідданість і готовність завжди прийти на допомогу! Бажаю, щоб це придбання послужило підмогою в нелегкій праці, а у вашій роботі було якомога менше ризиків. Міцного здоров’я всім і успіхів в будь-яких починаннях!» – сказав Андрій Білоусов.

Презентоване екіпірування надійно захищає рятувальників від води, вогню, хімічних і механічних впливів, витримує температуру до +1000 ° С.

«В кінці кожного року, вже традиційно, ми демонструємо обладнання та обмундирування, яке придбали за кошти міського бюджету. До цього рятувальники виконували завдання в старій формі, яка вимагала заміни. Ми вдячні міському голові та депутатському корпусу за допомогу і можливість поступово оновлювати нашу матеріально-технічну базу», – сказав Володимир Ярема.

В ході заходу, присутні оглянули спеціальне пожежно-рятувальне обладнання та обмундирування. Співробітники частини продемонстрували вправи: підтягування на пожежній драбині, в’язання подвійної рятувальної мотузки і оперативне приведення сил і засобів в стан бойової готовності під час гасіння пожежі.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *