Каменчанин обратился к Зеленскому и напомнил про «Жидівський курінь»

Экс-народный депутат из Каменского, лидер партии «ДІЯ» Дмитрий Ярош обратился к президенту Украины Владимиру Зеленскому в связи с атироссийской речью последнего в Польше на мероприятиях памяти жертв Холокоста.
«Директор Служби зовнішньої розвідки Росіі С.Наришкін заявив,що президент В.Зеленський все більше «занурюється в ідеї українського націоналізму»… (Українська правда)
Боже, наповни ці слова змістом!
Боже, дай цій людині, яка стала президентом України, зрозуміти і втілювати ідеї українського націоналізму в життя… Боже, ти ж всемогутній.
У Проводі Організації Українських Націоналістів теж був єврей – патріот України – Лев Ребет. Загинув від терористичної атаки агента Кремля, як і Провідник українських націоналістів Степан Бандера.
Армія Західноукраїнської Народноі Республіки у своєму складі мала «Жидівський пробоєвий курінь» (Єврейський штурмовий батальйон) переважна більшість особового складу якого, полягла в боротьбі за Україну. Вічна їм слава і пам’ять! Вони всі були українськими націоналістами…
Тисячі євреїв пішли на битву за Україну, під час Революції Гідності та Російсько-Української війни – Війни за Незалежність. Вони всі – наші Брати і, кожен з них, в якійсь мірі – український націоналіст.
Я горджусь тим, що є українським націоналістом, і що мою Українську Державу, разом зі мною, боронять євреї, росіяни, білоруси, грузини, чеченці та представники інших націй.
У цьому і є одна із сутностей українського націоналізму: «Свобода Народам! Свобода людині!»
Пане президенте, Володимире, випадково потрапивши на посаду Президента України, Ви ще маєте шанс увійти в історію, як перший єврей, який очолив Україну і став Українцем з великої літери…
Не втратьте цю можливість! Адже, інший шлях веде до прокляття, смерті та забуття…
P.S. У роковини Голокосту приношу свої співчуття єврейському народу і стверджую, що Антисеметизм такий же ниций і потворний як і Украінофобія.
Геть антилюдяні доктрини комунізму, націонал-соціалізму та московського імперіалізму!
Хай живе Українська Самостійна Соборна Держава!», – написал Ярош в своем фейсбуке.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *