Categories: Головне

Політична партія «Бджола» та її команда

Кам’янська політична партія «Бджола» продовжує знайомити городян зі своєю командою.
Круть Артур Валерійович. Народився 18 вересня 1987 року в родині металургів. Батько Круть Валерій Вікторович – розливник сталі конверторного цеху, мати Круть Людмила Анатоліївна – оператор котельні теплосилового цеху ТЕЦ Дніпровського металургійного комбінату імені Дзержинського.
Як і більшість металургів, отримали житло від комбінату, жили в новому 10-ти поверховому будинку по проспекту Дружби Народів, 73б, (5 мікрорайон). Дитинство пройшло в Дніпродзержинську. Кожні літні канікули проводив в селі Єлизаветівка Петриківського району, де жила бабуся – Раїса Григорівна Пільчук, ветеран праці Придніпровського хімічного заводу.
Закінчив 11 класів середньої загальноосвітньої школи №25 міста Дніпродзержинськ.
З 2004 по 2009 роки навчався в Дніпродзержинському державному технічному університеті та здобув кваліфікацію теплоенергетика. Потім в 2012 році закінчив Дніпровський університет внутрішніх справ за спеціальністю «Правоохоронна діяльність».
З 2009 року почав свій трудовий шлях з інженера геомереж на комунальному підприємстві Міськводоканал.
У 2010 пройшов відбір на посаду головного державного інспектора в Дніпровській обласної інспекції промислової безпеки та охорони праці в енергетиці, будівництві, котлонагляді і за підйомними спорудами, працював на державному підприємстві Придніпровський експертно-технічний центр, пробував себе в ролі приватного підприємця в сфері торгівлі. В 2012 році став помічником мера міста Дніпродзержинська, а у 2016 почав працювати заступником директора в ДЮСШ №2.
З листопада 2017 року по теперішній час – директор комунального підприємства Кам’янської міської ради «Комунальник».
У вересні 2016 року одружився з коханою жінкою Анною Ігнатовою. У липні 2017 року в родині з’явилася донечка, яку назвали Мілана.

«За останні 4 роки в статусі депутата Кам’янської міської ради я зрозумів, що головне для організації комфортного життя кам’янчан – правильно організувати благоустрій території, на якій проживають люди. Весь вільний час йде на моє нинішнє хобі, а саме благоустрій та розвиток п’ятого мікрорайону лівобережжя. Постійно намагаюся виправляти ті помилки, які було допущено або запущені в період будівництва та експлуатації мікрорайону. На сьогоднішній день можу впевнено сказати, що п’ятий мікрорайон найкомфортніший на лівобережжі.
Кожен житель знає, що 5-й мікрорайон поліпшується за моєю ініціативою і при повній підтримці мера міста Андрія Білоусова. В першу чергу я зайнявся благоустроєм дворів, ремонтом дитячих майданчиків, будівництвом футбольних полів і установкою лавок. За моєю ініціативою встановили дзеркала у всіх ліфтах округу і повісили дошки оголошень на кожному під’їзді, виконали установку турніків в кожному дворі і, звичайно, з’єднали двори тротуарними доріжками, які висвітлили завдяки новим стовпам з енергоефективними лампами. Ми першими почали будівництво точок збору твердих побутових відходів з шлакоблоку з заливкою бетонних майданчиків і установкою євроконтейнерів для побутових відходів. Ми вперше провели капітальний ремонт бульвару Незалежності за 4-м та 5-м мікрорайонами і встановили нові стовпи освітлення навколо 5-го мікрорайону по бульвару Незалежності та проспекту Дружби Народів. Одне з головних досягнень на сьогодні – це будівництво принципово нової зони відпочинку в центрі 5-го мікрорайону, яка об’єднує всіх жителів мікрорайону. Всі мої проекти підтримував Андрій Леонідович Білоусов. Під його чуйним контролем ми змінили мій рідний 5-й мікрорайон. Партія «Бджола» працює на благо рідного міста і в її рядах тільки ті жителі, які хочуть розвитку для улюбленого міста.
Сьогодні команда партії «Бджола» єдиною командою однодумців створює концепцію благоустрою міста і, я впевнений, що разом ми зможемо втілити всі наші плани по розвитку нашого міста, улюбленого Кам’янського», – зазначає Артур Круть.

Margaret

Recent Posts

У Кам’янському пройшов звітний концерт хореографічних відділень мистецьких шкіл міста

На танцювальному заході побував міський голова Андрій Білоусов. "До Міжнародного Дня танцю на сцені кіноконцертного…

9 години ago

Активісти Кам’янської “Бджоли” продовжують допомагати у “Волонтерському центрі”

На базі “Волонтерського центру” представники ГО “Бджола” допомагали волонтерам формувати набори гуманітарної допомоги, консультували мешканців…

9 години ago

Майстер-клас “Вірю в ЗСУ” у Волонтерському центрі Кам’янського

ГО “Бджола”, Фонд розвитку Кам’янського” та Козацька церква Пресвятої Покрови влаштували благодійний майстер-клас, на якому…

9 години ago

Каметсталь відзначає ювілей прокатного стана 400/200

Провідний прокатний стан Каметсталі сягнув першого десятиліття своєї історії. Колектив прокатників у ювілейний рік продовжує…

10 години ago

Низка вулиць Кам’янського отримала нові назви (перелік)

19 квітня на засіданні сесії міською радою було прийнято декілька рішень щодо перейменування об’єктів топонімії…

11 години ago

Зупинилося серце захисника з Кам’янського

Трагічну новину повідомив мер Андрій Білоусов. "28 квітня, перебуваючи на лікуванні, помер майор Іваненко Юрій Іванович.…

11 години ago