Скандал вокруг Голубого озера: каменчанин против правоохранителей

Экс-голова Елизаветовки Максим Голосной не исключает, что против него готовится провокация со стороны силовых структур в связи с его противодействием захвату земель на Голубом озере.
«В справу про паркани на ” Блакитному Озері” втрутилася Військова Прокуратура!
Нагадаю, що до 21 лютого в Україні мають зникнути усі приватні пляжі та огорожі біля водойм.
Такі вимоги передбачені текстом закону № 233-ІХ “«Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення безперешкодного доступу громадян до узбережжя водних об’єктів для загального водокористування», підписаний президентом 19 листопада минулого року.
…Від співробітників Петриківського ВП дізнався , що в справу по рейдерскому захопленню земельної ділянки на Блакитному Озері втрутилися нові гравці по лінії Військової Прокуратури , про ще свідчить окреме кримінальне провадження , та відомості в системі АРМОР відносно Максима Голосного.
Виявляється кримінальне провадження яке супроводжують співробітники військової прокуратури та СБУ у Дніпропетровській області відкрите проти мене, за фактом розповсюдження МНОЮ персональних відомостей про громадянина Бородулькіна який на момент фіктивного правочину був зареєстрований та проживав у м. Дніпродзержинськ у неіснуючому будинку на проспекті Леніна , та станом на сьогодні перебуває під національної програмою захисту свідків , та одночасно приймає участь у рейдерських схемах.
Також сьогодні неофіційно на умовах повної анонімності мені було повідомлено про те, що найближчим часом до слідства може потрапити інформація що на мій благодійний фонд Конституційних Ініціатив “Бабуся і Кіт”, або на мою особисту банківську картку можуть потрапити кошти від ” сепаратистів” , або діючих членів незаконних військових формувань , що відповідно призведе до ретельних обшуків , в результаті яких у мене ” бажано знайти ” відповідну сепарську літературу , вибухівку , набої , наркотичні речовини , або будь які інші заборонені предмети .
Пікантності ситуації добавляє свіжа справка 2020 року з МВС , що по відношення до мене немає жодних кримінальних проваджень , а це може свідчити лише про класичну улюблену схему внесення відомостей до ЄРДР через Запоріжжя , саме там де зараз мешкає громадянин Бородулькин.
Всі мої намагання отримати офіційне підтвердження , або спростування наданої інформації з приводу кримінального провадження відносно мене не мали ніякого результату . Тому як начальник слідчого відділу дізнавшись про те , що я особисто з’явився в Петриківський ВП , відмовився мене приймати , та надавати які небудь офіційні пояснення .
P. S
…Буду здавати офіційний інформаційний запит до нацполіції з одночасним повідомленням про те , що ніяких заборонених предметів які у мене начебто намагаються знайти ніколи не мав , та не зберігав», – написал Голосной в своем фейсбуке.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *