Каменчанин в Генпрокуроры собрался…

Политик из Каменского Виталий Куприй снова предлагает свою кандидатуру на вакантную ныне должность Генерального прокурора Украины.
«Готовий взяти участь у відкритому і прозорому конкурсі на посаду Генпрокурора!
Швидкі посадки гарантую!
Порошенко, Турчинов – державна зрада при неоголошені війни РФ, невведенні воєнного стану, нестворенні ставки верховного головнокомандуючого у 2014 році + Порошенко за Іловайськ, парад Дебальцево тощо.
Порошенко, Гройсман, Парубій – за захоплення виконавчої гілки влади у 2016 році через подання від неіснуючої коаліції на Прем’єра і фальшивий диплом Гройсмана.
Порошенко, Кононенко за спроби рейдерського захоплення компанії БРСМ, організацію вибухів на автозаправках і нафтобазі у Василькові що призвело до смерті 6 рятувальників. Докази – аудіозаписи Олександра Онищенка.
Екс-головний військовий прокурор Матіос – за покривання військових злочинів, вибухів на складах боєприпасів, корупції в Укроборонпром, рейдерство, викрадення людей, катування тощо.
Екс-Міністр оборони Полторак і екс-нардер Грановський – за фіктивне постачання в армію пального для літаків через фірму “Трейд Комодіті” тощо.
Гонтарева і Порошенко – за знецінення гривні у березні 2015 року що призвело до масового зубожіння населення, незаконні рефінансування банків, легалізація доходів, нажитих корупційним шляхом через компанію ICU тощо.
Екс-генпрокурор Луценко за незаконне кримінальне переслідування Саакашвілі, розтрату державних коштів на весілля свого сина тощо.
Це ті матеріали, які у мене вже зібрані. Але їх насправді набагато більше.
А ось щодо нової влади:
Притягнення до кримінальної відповідальності голову СБУ Івана Баканова за нереагування на мої заяви про держзраду, дії, які направленні на порушення територіальної цілісності України, маніпуляції під час введення і зняття санкцій тощо.
Нардепи Слуги народу і Офіс Президента за ухилення від сплати податків і корупційні доходи у вигляді зарплати в конвертах.
Директор НАБУ Ситник за нереагування на 150 моїх заяв про корупцію і програних мені у суді справах.
Арсен Аваков і керівництво нацполіції за фальсифікацію розслідування вбивства Шеремета, масові порушення прав людей у ізоляторах тимчасового тримання тощо.
Керівництво ДБР за політику нереагування на заяви про злочини і, як результат, програні в судах справи по порушенню Кримінального процесуального кодексу.
Керівництво митниці і податкової – за провал реформ і підтримку корупційних схем.
Екс-міністр фінансів Маркарова і голова НБУ Смолій за організацію фінансової піраміди і знищення експортного потенціалу країни через спекулятивне посилення гривні у липні 2019 року.
Мені здається, що можна продовжувати вічно…», – пишет Куприй в своем фейсбуке.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *