Зберігаємо спокій під час карантину і вчимось конструктиву з форумом Складчина

Сьогодні весь світ занепокоєний тим, що коїться, – масштабним розповсюдженням маловідомого вірусу COVID-19. Всі цивілізовані країни оперативно реагують на стрімке поширення коронавірусу і вводять міри, які можуть його зупинити. Ліки, які б були ефективними у боротьбі з вірусом, поки не винайдені, але над ними активно працюють фахівці з різних країн. Наразі застосовується симптоматичне лікування, яке полегшує стан хворого і дає йому змогу видужати.

В Україні на сьогоднішній день підтверджено 7 випадків зараження, щоб не допустити масового поширення вірусу, кожен громадянин має відповідально ставитись до свого здоров’я. МОЗ дає наступні рекомендації:

  • регулярне миття і обробка рук, обличчя антисептичними засобами;
  • якщо ви чхаєте чи кашляєте, то прикривайте лице носовою хустинкою, серветкою чи хоча б рукою;
  • не контактуйте з людьми, які мають кашель та скаржаться на підвищену температуру тіла;
  • якщо відчуваєте на собі симптоми зараження: сухий кашель, гарячку, ускладнене дихання, то оперативно зверніться до свого лікаря і виконуйте його вказівки;
  • не їжте сирих або слабо оброблених тваринних продуктів;
  • слідкуйте за актуальною інформацією з офіційних джерел і не піддавайтесь паніці.

Багато країн в цілях запобігання розповсюдженню коронавірусу ввели карантин, який обмежує пересування громадян і їх знаходження в місцях великого скупчення людей. На сьогоднішній день закриті освітні і розважальні заклади, більшість підприємств перейшли на дистанційну форму роботи або тимчасово призупинили свою діяльність. Українці в цілях безпеки повинні лишатись вдома і обмежити контактування з іншими людьми. Карантин можна назвати ще і тяжким психологічним випробуванням, адже багатьом людям треба буде кардинально змінити свій спосіб життя, відмовитись від активності, але це не привід впадати в паніку і депресію, форум Складчина допоможе вам отримати користь від “домашньої ізоляції”!

Чим зайнятись в період карантину або можливості для саморозвитку

Багато українців живуть в квартирах і не знаходять собі місця від постійного перебування вдома. Проте час “вимушеного відпочинку” можна використати більш конструктивно, це чудова нагода зробити те, що ви вже давно планували – опанувати нову спеціальність, покращити професійні навички чи просто зайнятись улюбленим хобі.

Завдяки технологічному прогресу тепер не потрібно виходити з дому, щоб добути знання у обраному напрямку, в інтернеті є курси, уроки і майстер-класи на будь-який смак. Придбати їх можна з великою економією, якщо користуватись ресурсом Складчина, за допомогою якого кожен може практикувати покупки спільні з іншими. Ознайомтесь з правилами форуму – https://www.skladchina.biz/threads/chto-ehto-za-sajt-kak-poluchit-to-chto-ja-ischu.21168/?from=0704 і зробіть карантин продуктивним і цікавим для себе!

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *