Руководство Днепропетровщины больно коронавирусом?

Такую новость сообщил вчера экс-нардеп Андрей Денисенко.
«21 особа з керівництва і чиновників ДніпроОДА та облради, включно з її головою Святославом Олійником, захворіли на коронавірус, що офіційно підтверджено даними тестування.
Цю інформацію мені щойно повідомило компетентне джерело із правоохоронних органів і підтвердило інше, із органів державної влади, зазначивши, що наверху прийняте рішення про її нерозповсюдження, начебто з метою запобігти паніці серед населення області.
Вважаю, що в демократичній країні з відповідальною публічною владою подібна інформація не може бути предметом засекречування і має об‘єктивно доноситися до громадян.
Про це говорять приклади розвинутих демократичних країн Заходу і навіть геть недемократичної Росії, де повідомляють про факти зараження навіть вищих державних посадовців.
Адже йдеться про дієздатність влади здійснювати свої функції, її спроможність до боротьби з пандемією та здатність захищати життя і здоров‘я людей.
До того ж, чиновники, які здійснюють публічні функції, навіть за умов обмежень карантину, спілкуються з більшим, ніж пересічні громадяни, колом осіб.
Враховуючи виключний вплив Олійника на голову ОДА Бондаренка, фактично йдеться про те, що область на три тижні лишається у найважчий час без керівництва.
Тому в даній ситуації суспільству потрібна правда, якою б важкою і неприємною вона не була.
Зі свого боку, бажаю всім інфікованим посадовцям обласної влади швидкого одужання.
В жодному випадку не злорадію, хоча ще вчора той же Олійник організував напад на штаб очолюваного мною на Січеславщині Руху опору капітуляції під прикриттям символіки Червоного Хреста і начебто розміщення в Медіапросторі його волонтерського центру по боротьбі з Covid-19.
А сьогодні той же Червоний Хрест відхрестився від цієї аморальної провокації і протиправних дій обласної ради.
Здоров’я Вам, Святославе Васильовичу!
Одужуйте і більше не грішіть…», – написал Денисенко в своем фейсбуке.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *