Партія «Бджола» продовжує підтримувати кам’янчан

В умовах карантину багато хто з кам’янчан потребує підтримки. Та є ті, що мають бажання й можливість надати допомогу.

На адресу політичної партії «Бджола» надходить безліч звернень від городян із цих питань. Саме тому активісти партії започаткували благодійну акцію «Кошик допомоги», в рамках якої організували збір продуктів та товарів повсякденного вжитку від волонтерів і небайдужих людей. Представники партії сортують товари та здійснюють їх адресну доставку. Кожен, хто надав допомогу, може за бажання в будь-який час дізнатися, кому та коли передали його благодійний пакунок.

«Є люди, які через карантин втратили роботу та потребують допомоги. Лише за останній тиждень до нас надійшло більше 250 заявок. Усі продукти та товари повсякденного вжитку, які передали небайдужі люди, ми формуємо у пакунки та передаємо тим, хто звернувся по допомогу», – говорить член ПП «Бджола» Сергій Ворожко.

Шановні кам’янчани! Якщо ви маєте змогу та бажання допомогти – приносьте продукти, побутову хімію та засоби особистої гігієни на пункти збору продуктів.

Пункт прийому організовано  біля центрального входу до кінотеатру «МИР», що на Лівому березі.

Графік прийому продуктів: з 10:00 до 19:00 щоденно. Приймаються упаковані в поліетилен продукти тривалого зберігання, а також побутова хімія та товари особистої гігієни.

Якщо ж ви опинилися у важких життєвих умовах і потребуєте допомоги, залиште заявку в формі: https://forms.gle/1pTpWArwXFwBjY4c8 або за номером телефону  0(67)787 87 27 з 10.00 до 17.00

 

 

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *