До уваги кам’янчан!

З початку опалювального сезону 2019-2020 на підприємстві КП КМР «Тепломережі» рівень розрахунків населенням за послуги з централізованого теплопостачання та погашення заборгованості за попередні періоди був на більш-менш стабільному рівні, але з введенням карантинних заходів помічено зменшення рівня оплати приблизно на 20%. При цьому серед боржників чимало людей, які реально втратили роботу і джерела доходів, але є й такі, хто, користуючись слушною нагодою, вирішив притримати гроші. Втім, після закінчення карантину всі опиняться перед необхідністю сплатити борги, які накопичилися. 
Станом на теперішній час заборгованість мешканцями міста, за спожиті послуги централізованого опалення складає понад 600 млн. грн. При цьому, тенденція до зниження платежів спостерігається й надалі.
Під час карантину працівники КП КМР «Тепломережі» продовжують працювати та проводити поточні ремонти мереж. Але якщо ситуація з розрахунками буде погіршуватися, у підприємства не буде коштів, щоб вчасно проводити закупівлю матеріалів. Тепломережі не зможуть повною мірою виконати заплановані програми з ремонтів, а це означає, що у випадку аварійних ситуацій, кошти на ремонти теплоцентралей будуть відсутні. Тому своєчасна оплата за спожиті послуги – це гарантії безперервності надання послуг!
Нагадаємо, щоб уникнути скупчення людей у банківських та поштових відділеннях в умовах небезпеки поширення COVID-19, споживачі послуг КП КПР «Тепломережі» можуть проводити оплати, не виходячи з дому за допомогою особистих кабінетів на сайті ТОВ «ЄРЦ КП».
Також в абонентському відділі КП КМР «Тепломережі», можна сплатити поточні нарахування та існуючу заборгованість, без комісійного збору. Для зручності абонентів, термінал встановлено на першому поверсі абонентського відділу за адресою: вул. Й. Манаєнкова, б. 1А.
Повідомляємо, що громадяни мають можливість залишити свої питання у скриньці для звернень, яка розташована за адресою:
вул. Й. Манаєнкова,1А, та звернутись за телефонами:
– відділу продажу 0800339715(безкоштовно)
– відділ звернення громадян 0632195700
З повагою, адміністрація КП КМР «Тепломережі».

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *