В Каменском восстанавливается работа филиалов ЦНАП

Враховуючи інформацію Кабінету Міністрів України щодо зниження динаміки захворюваності на COVID-2019, з 25 травня відновлюється функціонування мережі офісів ЦНАП у Кам’янському. Про це повідомили в департаменті муніципальних послуг та регуляторної політики міської ради.

Разом з центральним офісом ЦНАП у Заводському районі, який не припиняв надання послуг, з вказаної дати також здійснюватиметься обслуговування громадян у:

–    Дніпровській філії ЦНАП по проспекту Перемоги, 63;
–    Південній філії ЦНАП по вулиці Затишній, 3;
–    віддаленому робочому місці адміністратора ЦНАП у Карнаухівці.

Як зазначили в департаменті, у ЦНАП та філіях відновлюється робота офісів комунальних і соціальних послуг та знімається обмеження щодо обслуговування громадян з інших населених пунктів, яким зручно отримувати послуги у Кам’янському ЦНАП.

Разом з тим, у зв’язку із дією карантину, продовжує діяти тимчасовий графік обслуговування громадян у ЦНАП та його філіях: з понеділка по п’ятницю з 08.00 до 17.00 без обідньої перерви.

Також продовжується повноцінне дотримання відвідувачами ЦНАП протиепідеміологічних заходів, а саме:

–    виконання вимог адміністратора на вході щодо пропускного режиму (через лімітовану кількість громадян, які можуть одночасно перебувати у приміщенні);
–    вдягнена захисна маска;
–    обробка рук дезінфікуючими засобами;
–    дотримання соціальної дистанції.

Окрім того, щоденно проводиться температурний скрінінг персоналу, прибирання приміщень та контактних поверхонь із застосуванням спеціальних дезінфікуючих засобів, регулярне провітрювання приміщень, на вході розміщено санітайзери для обробки рук.

Адміністратори ЦНАП здійснюють обслуговування у респіраторах та захисних рукавичках.

Для зручності та безпеки громадян рекомендується:

–    здійснювати бронювання дня та часу візиту за посиланням http://kam.gov.ua/tsnap/on_layn_cherga
–    для вирішення будь-яких питань спочатку отримувати дистанційну консультацію будь-яким доступним способом: мобільний зв’язок 0682089099 (Заводський район), 0976560273 (Дніпровський раойн), 0976561179 (Південний район); ел.пошта [email protected]; через месенджер https://www.facebook.com/yourCNAP/ та телеграм-канал https://t.me/yourcnap;
– користуватися онлайн послугами ЦНАП http://kam.gov.ua/tsnap/on_layn_poslugi;
– користуватися за потреби засобами поштового зв’язку для подачі документів необхідних для отримання послуг, які за законом можна отримати у такий спосіб;
– отримати вже готовий результат послуги або документ, який є результатом онлайн-послуги, за допомогою сервісу #ескпрессЦНАП – кур’єрська доставка результатів послуг.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *