У Кам’янському відбулось засідання міської комісії ТЕБ та НС

28 травня відбулось позачергове засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Основне питання – відкриття у місті дошкільних навчальних закладів.

Як повідомила директор департаменту з гуманітарних питань міської ради Тетяна Онищенко, наразі адміністраціями дошкільних навчальних закладів здійснюється формування груп за заявами батьків, переоблаштування приміщень ігрових і спальних кімнат, з метою забезпечення безпечної відстані між дітьми, проводиться закупівля необхідної кількості засобів індивідуального захисту, дезінфекційних та мийних засобів.

Також у групах буде обмежено кількість дітей, щоб знову ж таки максимально забезпечити соціальну дистанцію, та скореговано графік роботи дошкільних закладів.

Заслухавши доповідь Тетяни Онищенко члени комісії прийняли рішення про надання дозволу на відкриття з 1 червня закладів дошкільної освіти Кам’янського.

Керівники закладів дошкільної освіти мають неухильно дотримуватися виконання Тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів у закладах дошкільної освіти на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної  хвороби (COVID-19), затверджених постановою Головного державного санітарного лікаря України від 21.05.2020 №25.

Комісія також прийняла рішення про надання дозволу на роботу інклюзивно-ресурсних центрів, проведення практичних занять з водіння автомобілем вихованцями комунального закладу «Міжшкільний ресурсний центр» та плавпрактики курсантам морського відділення комунального закладу «Флотилія юних моряків і річковиків». В усіх випадках має бути забезпечено усі необхідні протиепідемічні заходи.

2

1

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *