У Кам’янському відновився тренувальний процес спортсменів

3 червня начальник управління молоді та спорту Кам’янської міської ради Едуард Коряк перевірив роботу деяких закладів фізичної культури і спорту міста, які відновили свою роботу після чергового послаблення карантинних заходів.

Так, з 1 червня було дозволено роботу закладів фізичної культури і спорту (у тому числі проведення навчально-тренувального процесу в спеціалізованих дитячо-юнацьких спортивних школах), спортивних-залів, фітнес-центрів (крім проведення групових занять з кількістю учасників більше ніж 10 осіб, та дітей віком до 12 років) за умови перебування в приміщенні не більш 1 відвідувача на 10 кв.м. площі з дотриманням усіх вимог головного державного санітарного лікаря України. Тому одразу начальник управління молоді та спорту Едуард Коряк провів робочу нараду з директорами дитячо-юнацьких спортивних шкіл та КЗ СК «Прометей» щодо організації роботи зазначених закладів в умовах послаблення карантинних заходів.
Відновлення роботи спортивних об’єктів Кам’янського викликало велику зацікавленість у преси, зокрема у міського телебачення «МІС» та  обласного «Вільний». Тому вже 3 червня Едуард Коряк разом зі знімальними групами відвідав деякі з таких об’єктів. Зокрема, на відкритих кортах СК «Прометей» можна було побачити, як після тривалої перерви розпочали тренувальний процес тенісисти, а на футбольному полі школи «Надія» – футболісти. Як зазначають тренери, спортивний рівень їх вихованців, звісно, значно знизився за час карантину, але вони завзято та охоче розпочали тренування, тому дуже швидко надолужать втрачене.
«Нарешті усі наші спортсмени можуть почати тренування. Карантин став для них досить серйозним випробуванням, адже вони мали змінити свій звичний ритм життя. Проте представники індивідуальних видів спорту мали можливість тренуватися вдома, два тижні тому їм було вже дозволено займатися з тренером на свіжому повітрі. Найтяжче довелося тим, хто займається ігровими видами спорту. Так, футболісти, баскетболісти, волейболісти відновили тренування лише з 1 червня. Що стосується спортивних закладів, то у Кам’янському вже функціонують чотири дитячо-юнацькі спортивні школи, КДЮСШ «Металург», футбольна школа «Надія», КЗ СК «Прометей», а з 8 червня запрацює і ДЮСШ «Промінь» на базі басейну «МіКомп», – розповів Едуард Коряк.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *