«Кам’янське заслуговує динамічного розвитку», – Анна Самохвалова

Політична партія «Бджола» продовжує знайомити кам’янчан з командою однопартійців. Цього разу свій коментар на тему діяльності партії надала директор Центрального міського парку культури та відпочинку Анна Самохвалова.
«Політична партія «Бджола» – це команда небайдужих мешканців Кам’янського на чолі з діючим мером міста Андрієм Білоусовим.Це партія однодумців, які не з чуток знають, що в будь-яких умовах потрібно системно працювати на результат, а не скаржитися на брак грошей і повноважень.
«Бджола» представляє інтереси всіх, хто хоче мирного неба, стабільності, впевненості в завтрашньому дні, гідної роботи, належного соціального захисту.
Наше місто заслуговує динамічного розвитку і Андрій Білоусов саме та людина, яка має чіткий план діяльності, вміння організувати навколо його реалізації людські і матеріальні ресурси, а також системно перебудовувати те, що заважає реалізації планів розвитку міста.
Для мене честь, що я маю нагоду працювати в лавах  цієї чудової команди  – Політичної партії «Бджола».  Це можливість реалізувати себе як особистість,  зробити внесок в одну велику справу та зробити життя оточуючих кращим. Командна праця дозволяє виконувати важливі задачі для розвитку рідного міста, адже роботу на благо громадия вважаю пріоритетною для себе», – сказала Анна Самохвалова.
Автобіографічна довідка: Самохвалова Анна Володимирівна. Народилася 25 січня 1983 року у м. Дніпродзержинськ.
У 1989 році почала навчання у першому класі середньої школи № 29 м. Дніпродзержинськ, яку закінчила у 1998 році. Цього ж року вступила до Дніпродзержинського технолого-економічного технікуму на спеціальність «Товарознавство та комерційна діяльність» та отримала кваліфікацію  товарознавця.
У 1999 році вступила до Дніпродзержинського технолого-економічного технікуму на заочну форму навчання на спеціальність «Бухгалтерський облік» та отримала кваліфікацію бухгалтера.
У 2001 році вступила до Дніпропетровського національного університету на спеціальність «Історія» та здобула кваліфікацію викладача історії та суспільствознавства.
У серпні 2001 року розпочала трудову діяльність заступником директора з виховної роботи у притулку для дітей м. Дніпродзержинськ.
З травня 2013 року працювала у КП «Міська інформаційна служба» на посаді начальника відділу поліграфії.
В березні 2017 року призначена на посаду директора КП «Міський парк культури та відпочинку», де працює по теперішній час.
Одружена, має двох синів і доньку.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *