Скандал вокруг котлована под Каменским (видео)

На Днепропетровщине продолжается скандал вокруг права собственности на землю на Голубых озерах, что под Каменским.
Как известно, экс-сельский голова Елизаветовки, каменчанин Максим Голосной официально обратился в полицию с просьбой разобраться, насколько законным является владение землей на берегу котлована частными структурами.
Он уже получил ответ.
«Офіційна відповідь Максиму Голосному від МВС у Дніпропетровській області з приводу існування парканів та шлагбаумів у 2020 році на “Блакитних Озерах” в Єлизаветівці.
P. S
Слід констатувати , що жоден житель Петриківського району ніколи не володів спірними земельними ділянками біля цієї водойми!», – пишет Голосной в своем фейсбуке.
А вот что говорит полиция:
«Поліція проводить розслідування за фактом підробки документів, на підставі яких була незаконно виділена земельна ділянка біля озера Блакитне у Петриківському районі За заявою жителя с. Єлизаветівка слідчі Петриківського відділення поліції відкрили кримінальні провадження за ч. 4 ст. 358 (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) та ст. 366 Кримінального кодексу України (службове підроблення). Досудовим розслідуванням встановлено, що сесія, на підставі якої був виданий акт про право власності на землю мешканцю с. Єлизаветівка не відбувалася у день, зазначений в документації. Також в архіві Держгеокадастру відстутні відомості про акт на право власності на цю земельну ділянку. Це свідчить про те, що земельна ділянка була виділена за підробленими документами. Згідно з інформацією Регіонального офісу водних ресурсів у Дніпропетровській області озеро Блакитне перебуває на балансі вказаної установи та є водоймою, до якої повинен здійснюватися безперешкодний доступ громадян».
Голосной весьма скептически относится к ответу полиции, особенно к докладчику, господину Артему Гоге, замначальнику полиции Петриковского района.
«Це авто доповідача майже за півмільйона гривень , яке він придбав суто випадково у лютому 2020 року», – отмечает Голосной.
Автомобиль на фото.
Кстати, заезд автомобилем на берег котлована оценивается в 70 гривен, а пользование беседкой – в 400!

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *