Коллективы учебных заведений Каменского благодарны за поддержку

2 роки працює на мікрорайоні міста, де розташовані СЗШ №23 та ДНЗ№9, депутат міської ради від БПП «СОЛІДАРНІСТЬ» Наталія Юріївна Шкуренко –людина мудра, яка добре знає  свою справу і переймається проблемами жителів міста. Наталія Юріївна налаштована на співпрацю з навчальними закладами, де  виховуються і навчаються діти жителів депутатського округу.

В ДНЗ №9 «Жар – птиця» за допомогою депутата було виконано освітлення території дошкільного закладу, проведена заміна вікон в 3 спальнях і роздягальнях. Завдяки турботі депутата  учні школи №23 навчатимуться в комфортних умовах. Крім того, розуміючи необхідність впровадження новітніх освітньо – інформаційних технологій в навчальний процес Наталія Юріївна сприяла у вирішенні питання придбання мультимедійного  комплексу для школи за депутатські кошти. Завдяки депутату Наталії Шкуренко  затишно стало в шкільній їдальні, де встановлені 10 пластикових вікон.

Наталія Юріївна бере безпосередню участь в житті освітніх  закладів. Це і зустрічі з батьками,учнями, дітьми. На святі матері в дитячому садочку  діти отримали солодощі,кошти  на лікування надійшли учню  школи,який тяжко і довго хворіє,до навчального року четверо учнів школи  отримали кошти на одяг і шкільні приладдя.

Надовго запам’ятаються зустрічі  учнів з цікавими людьми,воїнами АТО, які були проведені з ініціативи депутата міської ради Шкуренко Наталії Юріївни. Ці зустрічі були пронизані любов’ю до рідного міста, України.

Адміністрація загальноосвітньої школи №23 та дитячого закладу №9  від імені педагогічного, батьківського та учнівського колективів висловлює слова вдячності депутату Камянської міської ради Шкуренко Наталії Юріївні  за відмінне виконання депутатських обов’язків, небайдукже ставлення до своїх виборців, за людяність, доброту, щедрість, безкорисливість.

 

Директор КЗ «СЗШ №23»              Школяр Л.А.

Завідуюча ДНЗ №9 «Жар-птиця»      Корж Л.Й.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *