Шановні кам’янчани!

Щиро вітаю вас зДнем Державного Прапора та Днем Незалежності України!
У 1991 році Україна розпочала свій власний шлях як суверенна, соборна та демократична держава. Багатовікова боротьба українського народу за незалежністьзакономірнопризвела до дня, коли було прийнятоАкт проголошення незалежності України, а над будівлею Верховної Радизамайорівсиньо-жовтий стяг.
Відтоді для українського народу відкрились унікальні можливості для економічного та духовного розвитку та культурної розбудови своєї власної країни. Наша держава зростає, відкриває для себе нові можливості і перспективи, долає випробування, які припадають на її шляху. За роки незалежності виросло покоління українців, для яких слова «свобода», «право вибору», «демократичні цінності» – не просто правові терміни, а спосіб життя.
Дорогі кам’янчани! Дякую всім тим, хто власною справою та прикладом робить все, щоб до України повернулись мир і злагода, тим, хто розвиває економіку й культуру, малий і середній бізнес, впроваджує зміни в медицині й освіті, здобуває перемоги у спорті, впроваджує інноваційні технології у різні сфери життя, бере активну участь у житті міста та країни в цілому. Пам’ятаймо, що від кожного з нас залежить, в якій саме державіжитимуть наші діти, а наша сила в єдності!
Любіть Україну, поважайте та шануйте її традиції!Навчайте цьому своїх дітей,адже та боротьба за незалежність, яку вели наші предки та нині, ставлячи під загрозу власні життя, ведуть її захисники на сході України   не має минути даремно.
Зі святом! Бажаю вам миру, достатку, щедрої долі та подальших перемог в усіх справах.

З повагою, міський голова Андрій Білоусов.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *