Єдина радіостанція Кам’янського святкує 22-й День народження

1 Вересня – це не лише День знань, а ще й День народження першої та єдиної радіостанції  Кам’янського TopRadio 104.4 FM.

Саме 1 вересня 1998 року радіо перейшло на мовлення в FM-діапазоні і стало першою і єдиною радіостанцією в місті, а також  третьою  авторською FM-радіостанцією в  Дніпропетровській області, яка не ретранслювала ефір інших станцій, адже всі програми були виключно продуктами власного виробництва.  Спочатку радіо працювало на частоті 107.9, а 2000-й рік ознаменував появу відомого всім кам’янчанам  104.4 FM

Недержавна музично-інформаційна радіостанція 104.4 FM мовить  для своїх радіослухачів 24 години на добу 365 днів на рік. Окрім того, це єдина радіохвиля Кам’янського, що є повністю автономною і не входить до складу жодного медіа холдингу.

Протягом 22 років  формат станції змінювався. Сьогодні  слухачі знають 104.4 FM, як TopRadio.

Сучасне музичне оформлення, новини міста, України та світу, спортивні новини, інформаційно-розважальні програми – ми постійно вдосконалюємося  і створюємо щось нове для слухачів

Радіус мовлення на  FM-частоті  дозволяє слухати TopRadio  104.4 FM не лише в Кам’янському, а ще у Верхівцеві, Верхньодніпровську, Вільногірську, Петриківці, Криничках, Українці тощо.

З початку квітня 2020 року TopRadio 104.4 FM можна слухати онлайн на сайті www.topradio.fm, де забезпечено максимальну якість звукового потоку.

Радіостанція вдосконалюється кожного дня і слухачі мають змогу першими отримати актуальну інформацію, слідкувати за новинами та анонсами, приймати участь у конкурсах на наших офіційних сторінках: topradio_104.4fm в Інстаграмі  та  TopRadio 104.4 FM – Кам’янське у Фейсбуці.

За 22 роки роботи радіохвилі змінилося багато поколінь ведучих.  Наразі дружна команда TopRadio 104.4 FM складається з креативних, натхненних, харизматичних, відповідальних та технічно-освічених професіоналів, які  працюють, щоб  дарувати гарний настрій та ділитися позитивом з улюбленим містом!

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *