Categories: Головне

Віталій Дідур – член політичної партії «Бджола»

Політична партія «Бджола» продовжує знайомити кам’янчан з командою однопартійців. Про головні завдання партії розповів депутат Кам’янської міської ради Віталій Дідур.
«Одне з найголовніших напрямків партії «Бджола» – забезпечити комфортне життя людям та захистити їх інтереси. Ключовим питанням для мене є допомога людям, а наша партія займається саме цим. Це партія нашого міста, до складу якої входять люди, які живуть та працюють у Кам’янському. Як і лідер партії Андрій Білоусов, ми щиро зацікавлені в тому, щоб наше місто розвивалося, процвітало, покращувався добробут городян. Тому однією командою працьовитих, сповнених сил, натхнення та енергії людей, готові працювати на результат».
Автобіографічна довідка: Дідур Віталій Вікторович. Народився 26 вересня 1965 року в м. Дніпродзержинськ в родині військовослужбовців. Вісім шкільних років пройшли у Дніпродзержинську. У 1980 році вступив до Київського суворівського військового  училища, після закінчення якого був прийнятий в Московське загальновійськове командне училище. Після училища отримав військове звання лейтенант, був направлений в групу радянських військ в Німеччині. У 1988 році служив у Київському вищому загальновійськовому командному училищі ім. Фрунзе в званні капітана, навчав курсантів, майбутніх офіцерів.
У 2002 роціпочав готуватися до життя після армії і вступиву Харківську національну юридичну академію ім. Я.Мудрого, де отримав спеціальність юриста-правовіда.
У 2007 року став начальником юридичного відділу ВАТ «Металлургпромжилстрой». Високий професіоналізм, наполегливість, працьовитість і управлінський талант привели Віталія Вікторович у 2010 році в заступники міського голови м. Дніпродзержинська. У 2011 році був призначений директором КП «Трамвай». У 2013 році захистив Програму придбання 20 нових трамвайних вагонів і 10 автобусів великої місткості для перевезення пенсіонерів та пільгових категорій населення. З 2015 року – депутат міської ради.

Margaret

Recent Posts

У Дніпрі засудили блогера, який знімав на відео вручення повісток на вулиці

Жовтневий районний суд Дніпра призначив умовний термін українцю, який знімав на телефон роботу працівників ТЦК,…

7 години ago

Жителів Дніпропетровщини попереджають про пожежну небезпеку і заморозки

Дніпропетровський регіональний центр з гідрометеорології попереджає: 5-6 травня на території області очікується надзвичайна (V класу)…

8 години ago

На Дніпропетровщині чоловік зберігав в гаражі боєприпаси

Кривірізькі поліцейські викрили чоловіка на зберіганні боєприпасів. У гаражі, на території домоволодіння фігуранта, поліцейські вилучили…

9 години ago

У Кам’янському хлопець приніс до школи підвіски з патронів

У Кам'янському дитина зробила підвіски з патронів 12 та 16 калібрів та принесла їх до…

10 години ago

У Дніпрі батько та син продавали зброю та боєприпаси

У Дніпрі затримали батька та сина, які займалися продажем вогнепальної зброї та боєприпасів. Про це…

10 години ago

Над Дніпропетровщиною вночі збили 12 безпілотників

Про це повідомив голова оОВА Сергій Лисак. "Вночі ворог атакував область "шахедами". Бійці ПвК «Схід»…

11 години ago