У Кам’янському триває роз’яснювальна кампанія з легалізації праці

Відділ праці та соціально-трудових відносин Кам’янської міської ради продовжує роз’яснювальну роботу з інформування роботодавців та найманих працівників про переваги офіційного працевлаштування, дотримання протиепідемічних заходів тощо.

Протягом серпня інспекторами праці здійснено 59 профілактичних та 4 інспекційних відвідувань суб’єктів господарювання міста з питань оформлення трудових відносин, за результатами яких: винесено 2 постанови за порушення законодавства про працю на загальну суму понад 94 тис грн, 2 попередження та направлено 1 повідомлення до правоохоронних органів, щодо порушення законодавства з питання оформлення праці неповнолітніх.

На виконання вимог приписів у серпні були офіційно працевлаштовані 12 працівників.

Також 2 вересня під час одного з таких профілактичних візитів працівники відділу спільно з представниками Південного відділу поліції виявили факт торгівлі спиртними напоями без оформлення фізичної особи-підприємця та відповідної ліцензії на продаж алкогольних напоїв.

На особу, що здійснювала незаконний продаж алкогольних напоїв складено протокол за ст. 156 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Алкоголь вилучено співробітниками поліції.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *