Каменчанин собрался в мэры от «Батькивщины»

Экс-нардеп из Каменского Виталий Куприй, который ныне переехал под Киев, намерен выдвигаться в мэры города Ирпень Киевской области от партии «Батькивщина». 
«Я йду на вибори мера Ірпеня із “Батьківщиною”!
Декілька місяців я розмірковував над тим, чи брати участь у місцевих виборах. А якщо так, то у якому статусі і з якою командою.
Поточна ситуація у місті Ірпінь вказує на існування міни сповільненої дії, яка невдовзі може зруйнувати весь процес муніципального розвитку. Проблеми є майже у кожній сфері: інфраструктура, екологія, транспорт, освіта, медицина, спорт тощо. Про це я писав раніше. І мені не байдуже, тому що тут живуть я, моя дружина, діти і батьки.
Змінити ситуацію може лише професійна команда на чолі із людиною, яка буде в першу чергу думати не про особисті, а громадські інтереси. Я вважаю, що здатний очолити ірпінську громаду і навести тут лад. Робити все на совість, без корупції та обману.
Моє стратегічне бачення ситуації поділяє місцева команда партії “Батьківщина”. І це добре. В ній вже є досвідчені люди, з якими можна досягти перемоги. Але ми відкриті до спілкування і об’єднання зі всіма, хто бажає нашому місту кращого», – написал Куприй в своем фейсбуке.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *