У Кам’янському партія «Бджола» оновила список кандидатів

Політичною сенсацією завершилась сьогодні зранку позачергова конференція партії «Бджола». Делегати від партії зібрались о 7-й ранку, ще до початку робочого дня, у колишньому ДК. Горького в Кам’янському.  Головне питання – оновлення списків кандидатів в депутати міської ради Кам’янського.

Партія «Бджола» сформувала достатньо потужний та представницький список кандидатів у міськраду. У ньому багато відомих у місті прізвищ. Та сьогодні сталося несподіване для багатьох поповнення цього списку. До передвиборчої команди партії «Бджола» долучилися Віталій Чернявський та Сергій Миршавка, які донедавна представляли у міськраді іншу партію – ВО «Батьківщина».

Обидва політики відомі в місті своєю діяльністю. Віталій Чернявський більше як волонтер та керівник Штабу національного захисту Кам’янського, а бізнесмен Сергій Миршавка – своїм меценатством. Їх перехід у партію «Бджола» в останній момент старту виборчої кампанії став справжньою політичною новиною.

Очевидно, що на цих виборах обидва політики вирішили йти в команді міського голови Андрія Білоусова, зваживши на всі політичні обставини у місті.

Сергій Миршавка зранку був лаконічним і просто підтвердив, що зваживши усі аргументи, прийняв для себе рішення йти на вибори від партії «Бджола».

Віталій Чернявський надіслав  свій офіційний коментар:

«Шановні мої виборці! Хочу повідомити вам, що я прийняв рішення вийти з партії «Батьківщина» та приєднатися до партії нашого мера Андрія Білоусова – «Бджола».

Не зважаючи на те, що я був членом «Батьківщини» протягом 16 років (починаючи з 2004 року) і поділяв її принципи, цього разу я не знайшов порозуміння з міською організацією «Батьківщини» відносно людей, які були прийняті кандидатами в депутати міської ради і кандидатом на пост міського голови Кам’янського.

Впевнений, що йдучи на вибори разом зі своїм товаришем – діючим мером Андрієм Білоусовим та його командою, ми зможемо продовжити ті численні зміни у нашому місті, які були зроблені за останні 5 років».

Ще однією політичною новиною стала поява на чолі партійного списку «Бджоли» міського голови Андрія Білоусова. В кулуарах конференції багато хто з делегатів пояснював, що з самого початку очікували, що міський голова очолить список до міськради. Нагадаємо, тиждень тому обласна конференція партії «Бджола» затвердила першим номером списку заступника міського голови Костянтина Сауся.

Як пояснив сам Андрій Білоусов, він і справді планував очолити передвиборчий список команди, але ще тиждень тому не було зрозуміло, чи можуть кандидати у міські голови одночасно висуватись і у якості кандидатів до міськради. «Після того, як ЦВК роз’яснив, що це дозволено, ми вирішили зробити так, як і планували з самого початку. Тож я погодився піти першим номером», — прокоментував оновлення списку міський голова Андрій Білоусов.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *