В Каменском презентовали книгу о тренерах города

Об этом сообщил руководитель Управления молодежи и спорта горсовета Эдуард Коряк.
«28 жовтня у центральній бібліотці ім.Тараса Шевченко відбулася презентація друкованого видання “Шляхи до тренерських вершин”.
Авторами даного видання є начальник управління молоді та спорту Кам’янської міської ради – Едуард Коряк та журналіст – Віктор Куленко. Видання вийшло в світ завдяки підтримці міського голови Анрія Білоусова та заступника міського голова – Костянтина Саусь.
Шляхи до тренерських верших – це посібник про заслужених тренерів України, які родом з Кам’янського. До посібника увійшло 27 тренерів. Кожна історія вона унікальна по своєму, у кожного своя життєва історія та шлях до звання “Заслужений тренер України”.
На презентації посібника були присутні тренери, які увійшли до друкованого видання.
Я вдячний долі, що більшість цих чудових людей, заслужених тренерів з Кам`янського (Дніпродзержинська) я знаю і бачив їх результати успішної роботи. Підготовка спортсменів найвищого рівня це велика праця, виховання яких ви присвятили і віддали більшу частину свого життя. Завдяки Вам і вашим чемпіонам весь світ дізнався, що наше місто на річці Дніпро продовжує і продовжуватиме розвивати спорт і прославляти нашу Україну.
Як зазначили автори видання, в планах є випустити книги про історію спортивної інфраструктури міста (стадіони, спортивні майдачики, тири, плавальні басейни і т.п., які колись були і які є зараз); про ДЮСШ та спортивні клуби; нариси про тренерів і їх вихованців по всіх видах спорту, про їх рекорди», – написал Коряк в своем фейсбуке.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *