Каменские волонтерки “Яворина” отметили 6-летие

Сегодня, 5 ноября, каменское объединение украинов “Яворина” отмечает 6-ю годовщину своей волонтерской деятельности. Об этом они поделились в социальных сетях.

“В цей день шість років тому в перший раз зібралися дівчата – кам’янчанки, щоб організувати жіночий волонтерський рух у місті…

І ось вже шість років безперервно працюємо. Нелегким був цей рік для нас. Ми понесли жахливу втрату – більше немає з нами Зоєчки. Хай Господь її упокоїть разом із святими, вона цього заслуговує. Ми переживаємо світову пандемію незнаної раніше хвороби… Але, триває війна і триває наша робота.

Цього року ми відзначені всеукраїнською волонтерською премією “Євромайдан SOS” та Кам’янською відзнакою “Волонтер з Україною в серці”. Впевнена, наші золоті дівчата ці відзнаки заслужили і відпрацювали своїми невтомними ручками!
За шостий рік сплетено 2 440 квадратних метри маскувальних сіток, з початку діяльності 17 тисяч 673 квадрати! Окрім цього, як завжди, нашоломники, шкарпетки, натільна білизна для шпиталів та передової, смаколики та інші подарунки нашим захисникам…

ДЯКУЮ ВСІМ ПРИЧЕТНИМ ЗА ПРАЦЮ ТА ДОПОМОГУ! Бажаю нам в сучасних умовах ЗДОРОВ’Я та ПЕРЕМОГИ!
Працюємо далі. На перемогу!” – говорится в сообщении.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *