Учитель из Каменского о позоре в украинских учебниках

Известный педагог из Каменского, признанный одним из лучших в Украине, ныне – директор киевской спецшколы № 210 Дмитрий Ламза рассказал о невероятном «ляпе», который допустили авторы школьного учебника для 3-го класса.
«А що далі…?
Телефонують до мене батьки учнів 3-го класу (не моя школа) із простим запитанням: як пояснити дитині, що таке глінтвейн? У мене німа пауза… ,,Скажу відверто, я і сам не знаю, що це таке” – була моя відповідь. ,,А чому таке запитання? ”- запитав впевнено я. У підручниках, які роздали в школі, є завдання, де у дитини запитують багато цікавого.
Я попросив фото сторінки, і якщо чесно,стало дуже соромно за таке завдання.
А тепер запитання: як вчитель має пояснити дитині, що таке глінтвейн і чого діти його хотіли пити? І хто вирішив, що його п’ють дорослі?! Наприклад, мені ніколи не приходилось його скуштувати і я не знаю, що це?!», – написал Ламза в социальных сетях.
От «Кстати+». Мы специально поместили эту статью в разделе «Политика». Ибо столь позорный вопрос в учебниках для младших классов можно смело назвать самым настоящим политическим вредительством и ударом по будущему украинской нации.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *