Стати кращим учителем можливо

ГО «Фонд розвитку Кам’янського» продовжує створювати соціально важливі для населення міста проєкти. Нещодавно стартував новий – «Бути вчителем – бути в тренді», який має на меті обмін досвідом між вчителями для покращення та вдосконалення роботи у майбутньому. Проєкт передбачає цікаві та інформативні семінари, коуч-сесії та інші заходи, які буде проводити зірковий вчитель міста, фіналіст премії Global Teacher Prize Ukraine 2020, переможець у номінації «Вибір українців» Андрій Олійник. 

Перші зустрічі на базі «Фонду розвитку Кам’янського» пройдуть 4 та 8 грудня 2020-го року. Тема першої коуч-сесії: “Мотивація учнів шляхом власних досягнень вчителя”. Проєкт «Бути вчителем – бути в тренді» абсолютно безкоштовний, тож якщо ви педагог, який прагне вдосконалити свою роботу з учнями і відкрити для себе нові горизонти у методах педагогічного процесу, «Фонд розвитку Кам’янського» та Андрій Олійник чекають на вас.

«Наша мета – створити сприятливі умови для розвитку Кам’янського. Саме тому ми запроваджуємо такі цікаві соціальні проекти та продовжимо працювати в цьому напрямку», – зазначив президент ГО «Фонд розвитку Кам’янського» Олександр Іванов.
Детальну інформацію про проєкт та майбутні заходи «Фонду розвитку Кам’янського» шукайте в соціальних мережах або дізнавайтесь за номером телефону: 098 899 15 05.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *