У Кам`янському ДСНСники провели профілактичну роботу з правил поведінки в побуті у зимовий період

У зимовий період через необережне поводження з вогнем, порушення правил експлуатації опалювальних печей, неправильне влаштування електричних мереж, використання електрообігрівальних приладів підвищується ризик виникнення пожеж в помешканнях, які призводять до матеріальних збитків, травмувань та загибелі людей.

З метою недопущення подібних випадків, сьогодні 3-го грудня фахівцями з попередження надзвичайних ситуацій місті Кам`янське Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області проведено профілактичну роботу серед населення міста.

Рятувальники закликали людей бути обережними при використанні обігрівачів, не допускати використання цих приладів у несправному або пошкодженому стані, уникати перенавантаження електромереж, не залишати ввімкненими побутові прилади без нагляду та дотримуватись правил пожежної безпеки при монтажі й експлуатації пічного обладнання.

Окрім цього, надзвичайники приділили увагу й питанням дитячої безпеки.

«Пояснення і створення навичок безпечної поведінки – це найкращий захист для малечі. Навчіть дитину правильно запалювати і гасити сірники, свічки, багаття, тощо. Завжди подавайте правильний приклад та розкажіть правильні дії на випадок надзвичайної події», – наголошували вогнеборці.

В ході профілактичної роботи ДСНСники розповсюджували листівки та пам’ятки з відповідної тематики.

1

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *