Избрано новое руководство Днепропетровского облсовета

Об этом сообщила пресс-служба областного совета.
«Нове керівництво Дніпропетровської обласної ради обране.
Відбулася друга сесія VIII скликання облради. Це було установче пленарне засідання, на якому депутати проголосували за обрання керівника Дніпропетровської облради, його заступників, президію та новий склад профільних комісій.
Більшістю голосів – 95 депутатів зі 120 – головою облради обрали Миколу Лукашука, який пройшов до обласної ради від партії «Слуга народу». Першим заступником визначили Геннадія Гуфмана – від «Опозиційної платформи – За життя». Його кандидатуру підтримали 90 депутатів. Заступником став Ігор Каширін – від партії «Пропозиція».
Наступна сесія Дніпропетровської обласної ради планується на 23 грудня цього року. Відповідне розпорядження вже підписав новий голова облради. Микола Лукашук зазначив:
«Остання сесія у 2020-му відбудеться за тиждень о 12:00. На засіданні ми плануємо проголосувати за бюджет області на наступний рік. Це рішення ми підготуємо максимально відкрито, публічно та за усіма нормами законності. Також на розгляд депутатського корпусу буде винесена програма соціально-економічного розвитку та різне», – говорится в сообщении.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *