Мэр Каменского обратился к жителям города

«Шановні мешканці міста! Хочу спростувати всі чутки та внести ясність у ситуацію стосовно звільнення директора КП КМР «УКОЖФ». Я прийняв рішення змінити керівника комунального підприємства, яке несе відповідальність за стан житлового фонду. Підстав для звільнення директора вистачає, і всі вони досить вагомі:

– незадовільна робота підприємства,

– невиконання доручень, спрямованих на покращення стану та обслуговування житлового фонду,

– систематичне ігнорування звернень, які надходили від городян, та інше.

Щоб зберегти та налагодити роботу УКОЖФ, мені довелося змінити керівника.

Разом з тим хочу зазначити, що бізнес-структури з міста Дніпро, відомі всім шанувальники баскетболу та волейболу, підприємства яких працювали як субпідрядники у попереднього керівника, вкрай незадоволені звільненням Тетяни Щебетової та намагаються поновити її на посаді директора КП через суд.

Наразі вони навмисно зупинили роботу міської аварійної служби, призупинили роботу всіх двірників, підприємство з обслуговування ліфтів не працює та ще й навмисно нівечить коштовне ліфтове обладнання. Лише за останню добу вони умисно понівечили 22 ліфти. Тому звертаюсь до правоохоронних органів з проханням вплинути на ситуацію, а жителів багатоповерхових будинків прошу відповідально поставитися до збереження ліфтового обладнання. Також зараз тимчасово не надає послуги ТОВ «ЄРЦ КП».

До того ж, через підконтрольні ЗМІ ці бізнес-структури з міста Дніпро намагаються маніпулювати громадською думкою, наспіх готують сфальшовані статті з критикою на адресу керівництва міста.

Шановні кам’янчани! Незважаючи на всі ці складнощі, хочу запевнити вас, що ми впораємося з усіма цими проблемами, налагодимо роботу керуючої компанії та покращимо якість обслуговування житлового фонду», – написал Андрей Белоусов на своей странице в Фейсбук.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *