Перекрити трасу на Дніпро в цю суботу – спланована акція братів Дубинських

Перший заступник міського голови Олександр Чернишов повідомив про те, що реальних причин для організації акції протесту у жителів Кам’янського немає.

«Немає причин для протестів з боку громадян, оскільки міська рада і весь депутатський корпус підтримали вимоги мешканців Кам’янського і проголосували за звернення до Президента і до Кабінету Міністрів щодо зниження тарифів на комунальні послуги. А ось дві наступні анонсовані причини протесту мають пряме відношення до братів Дубинських.

Перша – це нібито комунальний колапс. Ми провели внутрішній господарський аудит КП «Управляюча компанія по обслуговуванню житлового фонду», яку контролювали брати Дубинські. Перевірка показала, що гроші жителів міста за комунальні послуги йшли не за призначенням. Тобто кошти спрямовувалися не на ремонти та реконструкції комунального господарства, а виводилися з рахунків компанії. Саме тому депутати міськради проголосували за створення нової керуючої компанії, яка вже розпочала свою роботу. Наголошую, ніякого комунального колапсу в місті немає, як намагаються представити ситуацію ЗМІ, підконтрольні Дубинським. А ті кілька аварій на водопроводах, які трапилися, – результат зупинки роботи фірм Дубинських. Зараз всі аварійні ситуації усунені силами нової аварійної служби міста, і в будинки подана вода.

Друга причина. Ми знімаємо пріоритет на тренування в комунальному спорткомплексі «Прометей» для баскетбольного клубу, який належить тим же братам Дубинським. Оскільки виходило, що баскетболісти комерційного клубу займали весь час, а діти і юні спортсмени з інших видів спорту змушені були шукати собі інші майданчики для тренувань. Нам довелося з поліцією вирішувати це питання і мало не силою відновлювати справедливість. Але таке рішення зі зрозумілих причин Дубинських не влаштовує.

Тому ми звертаємося до жителів Кам’янського! Ми поважаємо право кожного громадянина України висловлювати свою думку, але в даному випадку – це маніпуляція, підміна понять і цинічне використання громадянських свобод з боку скандально відомих бізнесменів братів Дубинських, які таким чином намагаються утримати свої позиції та вплив у сфері ЖКГ. Кам’янчани, будьте обачні і не дайте себе обдурити, не піддавайтеся на провокації і, будь ласка, перш ніж робити висновки, особисто переконайтеся в достовірності інформації, яку вам озвучують!» – наголосив перший заступник міського голови Олександр Чернишов.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *