До уваги отримувачів послуги з постачання теплової енергії у місті Кам’янське!

У зв’язку з невиконанням умов договорів ТОВ «ЄРЦ КП» щодо надання реєстрів  розподілу коштів за особовими рахунками абонентів, виникли тимчасові складнощі з ідентифікації платників, які здійснили платежі в період з 28.12.2020 року  до середини січня 2021року.

Підприємства неодноразово зверталися з запитами до ТОВ «ЄРЦ КП» про надання реєстрів  розподілу коштів за особовими рахунками абонентів, та на жаль, запити були проігноровані. Також було направлено запити щодо надання реєстрів до фінансових установ, на які були отримані відповіді-відмови.

Повідомляємо, що сплачені Вами кошти у вищезазначений час обліковуються на розрахункових рахунках підприємств. У разі відсутності у рахунку-повідомленні відомостей про сплату послуги теплопостачання,  просимо надіслати на ел.адресу [email protected] або Viber на номер +380931708165  скан-копію квитанції або фото, у разі бажання, можете звернутися за адресами до абонентських відділів теплопостачальних підприємств: вул. Заводська, 3, телефон для довідок (безкоштовно): 0-800-33-92-15; бульвар Будівельників, 26Б, вул. Дальня, 22А, телефон для довідок (безкоштовно):0-800-33-97-15.

На теперішній час укладено договори з ТОВ «ІНФО-КОМ», відновлено прийом платежів через банківські установи, термінали, відділення Укрпошти та on-line платежі. Також відновлено друк та доставку рахунків-повідомлень за адресами абонентів. Приносимо вибачення за тимчасові незручності.

 

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *