Про здобутки та плани на 2021 рік розповіли у Центрі молодіжних ініціатив

4 лютого в Кам’янській міській раді відбулась зустріч заступника міського голови, керуючого справами виконавчого комітету міської ради Світлани Колісніченко з командою Центру молодіжних ініціатив.

Від імені міського голови Андрія Білоусова Світлана Колісніченко висловила подяку команді Центру молодіжних ініціатив за активну життєву позицію, ініціативність та креативність.

«Подібні зустрічі є дуже корисними та продуктивними, адже міська влада має можливість почути конструктивні пропозиції молоді, направлені на розвиток молодіжного руху та міста в цілому. Будьте певні, ми й надалі усіляко допомагатимемо вам в усіх починаннях», – сказала Світлана Колісніченко.

У ході зустрічі учасники команди ЦМІ розповіли про здобутки минулого року і презентували проєкти, які планується реалізувати цьогоріч у напрямах культурно-масової роботи, неформальної освіти, волонтерства та міжсекторного партнерства.

«Минулого року, з огляду на карантинні обмеження, більшість заходів проходили онлайн. Люди вже втомилися сидіти вдома біля комп’ютерів, тому нам варто повертатися до звичного формату роботи, адже в цей нелегкий час місто потребує нових і яскравих емоцій. Звісно ж з дотриманням всіх карантинних вимог», – акцентували у команді Центру.

Також активісти ЦМІ відзначили особливу підтримку молодіжного руху Кам’янським міським головою Андрієм Білоусовим та його заступником Світланою Колісніченко та подякували за готовність до співпраці.

Більш детально про проєкти Центру читайте в наступних публікаціях.
За час свого існування командою молодіжного центру було організовано та проведено понад 150 молодіжних заходів, в яких взяли участь більше 10 000 чоловік. Вперше в місті впроваджені кращі всеукраїнські молодіжні ініціативи (тренінг «Молодіжний працівник», програма «Skills lab: власну справу», тренінг «Школа волонтерства»). Молодіжний центр є членом Асоціації молодіжних центрів України, підписані меморандуми про співпрацю з Всеукраїнським молодіжним центром, Центром «Розвиток КСВ» тощо. Молодь отримала реальний інструмент впливу на місцеву політику.

У 2020 році практика «Створення Центру молодіжних ініціатив» увійшла в Каталог кращих практик молодіжної роботи в Україні 2020».

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *