Фонд Розвитку Кам’янського підтримав учительський проєкт

Андрій Олійник

5-ого березня на базі ГО “Фонд розвитку Кам’янського” відбулася відкрита зустріч “Скоро до школи” у рамках проєкту “Бути вчителем – бути в тренді”, спікером якого виступив відомий вчитель Кам’янського Андрій Олійник.

Поговорили з батьками майбутніх першачків про переваги та особливості різноманітних освітніх програм «НУШ», «Інтелект України», «На крилах успіху». Також, Андрій Вікторович поділився порадами та рекомендаціями про підготовку дитини до вступу в 1 клас, щоб вона відчувала себе максимально комфортно у новому середовищі та краще сприймала учбовий матеріал.

Директор “Фонду розвитку Кам’янського” Максим Чехута наголосив: “Ми і надалі будемо розвивати та підтримувати  проєкт “Бути вчителем – бути в тренді”, тому слідкуйте за новинами у наших соціальних мережах, щоб бути в курсі нових зустрічей, семінарів та коуч-сесій”.

Margaret

Recent Posts

На «Каметсталі» провели капремонт та модернізацію коксової печі

Завод «Каметсталь» гірничо-металургійної групи «Метінвест», провів капітальний ремонт з модернізацією печі вогневого підігріву вбирного масла…

12 хв. ago

У Кам’янському завершилося голосування за проєкти Бюджету участі

Завершився Конкурс «Бюджет участі. МІСТО» 2025 року, під час якого протягом 3 тижнів кам’янчани підтримували…

46 хв. ago

Серіал “Злі духи”: містика під час знімань і секрети таємничих образів в детективі

Вже 24 квітня о 19.40 на телеканалі 2+2 відбудеться прем'єра серіалу "Злі духи". Головним героям…

1 годину ago

Які послуги для ВПО надає служба зайнятості в Кам’янському

Пошук роботи. Він став легшим завдяки нашим сучасним інструментам. Шукати роботу можна самостійно через Єдиний портал…

2 години ago

Кам’янчанин допомагав ухилянтам тікати за кордон

За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури громадянину повідомлено про підозру в організації незаконного переправлення осіб…

2 години ago

Рецепт дня: Холодець зі свинини і телятини

Багато українців люблять холодець і часто готують його. Така страва вважається мало не обов'язковою для…

3 години ago