Экс-первый вице-мэр Каменского стала героиней фильма

Экс-первый вице-мэр Каменского стала героиней фильма - ФОТООб этом сообщила пресс-служба Днепропетровского областного совета.

«У Дніпрі відбулася прем’єра документального фільму «ЕВАКУАЦІЯ».
Фільм присвячено медикам , що загинули у 2014-2020 роках на війні з РФ.
Захід зібрав багато гостей, військовослужбовців, волонтерів та небайдужих до подій на сході України.
Стрічка була знята на замовлення Держкіно. Режисером фільму став Євген Тітаренко, який сам у 2014-2015 роках був добровольцем медичного батальйону. Головними героями виступили Ганна Корницька, яка зараз несе службу в районі операції об‘єднаних сил, Сергій Криворотченко, Тетяна Губа, а продюсером – відома волонтерка, активна громадська діячка, яка нещодавно стала радником голови обласної ради з питань культури, Наталія Хазан:
«Жодна стрічка ще не відобразила, наскільки вагомою складовою війни є евакуація поранених. У фільмі на реальних подіях розповідається, хто створив цю систему. Яким чином? Чому саме таку? Як це відбувається в лічені години? Люди – герої стрічки – , які можуть дати відповіді на ці питання, живуть серед нас та
продовжують займатися нашими бійцями».
Серед почесних гостей на прем’єрі фільму «Евакуація» була присутня Тетяна Губа. Людина, яка зробила і продовжує робити неоціненний внесок у порятунок життів поранених захисників України. Тетяна Губа виступила в одній з головних ролей стрічки.
«Кіно створено на основі реальних зйомок. Тут немає вигаданих сцен. Тільки справжні герої, реальний біль, чесні емоції… На превеликий жаль, і досі майже кожного дня ми маємо поранених на фронті. Про них нам говорять з екранів телевізорів черговою статистикою. Але за кожним таким випадком стоїть ціла система і велика кількість людей, які роблять все,
щоб врятувати життя, інколи, ризикуючи своїм», – зазначила радниця голови обласної ради з питань АТО/ООС Тетяна Губа.
Фiльм «Евакуацiя» – це повністю документальні зйомки, які тримають увагу глядача з першоï хвилини до фiнальних титрiв», – говорится в сообщении.
Напомним, Татьяна Губа ранее работала заместителем директора ПАО «Днепровский меткомбинат», после чего была первым вице-мэром Днепродзержинска (ныне – Каменское).

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *