У Кам’янському театрі відкривається виставка живопису і графіки Анатолія Бедичева

У Кам’янському театрі відкривається виставка живопису і графіки Анатолія Бедичева - ФОТО28 березня о 15:30 запрошуємо шановне панство на відкриття персональної виставки живопису і графіки  Анатолія Бєдичева. Роботи відомого художника, балетмейстера, поета будуть експонуватися у Блакитній вітальні Нової сцени протягом квітня.

Про це інформує сайт театру.

Побачити їх можна буде перед початком та в антракті  вистав, які відбуватимуться в цей час на Новій сцені, а саме: 1, 4,15, 18 та 22 квітня

Анатолій Ігнатійович Бєдичев (1948 – 2016) – людина, яку Бог щедро  обдарував різноманітними  талантами.
Закінчив Пермське  хореографічне  училище, танцював в балетних трупах різних театрів. Після навчання у Держаному інституті театрального мистецтва ім. Луначарського  став професійним балетмейстером, ставив балети у різних театрах Радянського Союзу, але найдовше доля пов’язала його з театром нашого міста. Саме у Дніпродзержинську/Кам’янському Бєдичев поставив найвидатніші свої балети, тут склав найкращі вірші,   намалював десятки картин. Його творчість стала безцінним внеском в культуру нашого міста.

В сюжетах його графічних і живописних робот переважають біблійні історії, давньогрецькі міфи і легенди. Цікаво, що для їх створення  Бєдичев застосовував унікальну, самостійно ним винайдену техніку.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *