У Кам’янському пройшов Кубок воїнів АТО з міні-футболу

У Кам’янському пройшов Кубок воїнів АТО з міні-футболу - ФОТО28 березня у селищі Карнаухівка на багатофункціональному спортивному комплексі відбувся Кубок воїнів АТО м. Кам’янське 2021. Про це повідомили в управлінні молоді та спорту міської ради.

Організаторами турніру виступили управління молоді та спорту міської ради, громадська організація «Патріот-2015», федерація футболу міста Кам’янське за підтримки міського голови Андрія Білоусова.
На церемонії відкриття були присутні начальник управління молоді та спорту міської ради Едуард Коряк, керівник громадської організації «Патріот-2015»  Павло Некритий та голова «Родин загиблих» м. Кам’янське Олександр Самойлович.
Відкриваючи турнір, начальник управління молоді та спорту міської ради побажав усім спортсменам «битися» лише на футбольному полі, а тим воїнам, які зараз захищають нашу країну від ворогів на лінії фронту, – скоріше повернутися додому здоровими і неушкодженими.
Напутні слова футболістам перед матчами сказав голова громадської організації «Патріот-2015» Павло Некритий.
У товариському турнірі приймали участь команди: «Олімпік», «Рауль», «Дніпро», а також команда комунального закладу  «СЗШ №38».
З перших хвилин турніру почалася завзята і стрімка боротьба за призові місця. Дуже цікаво було спостерігати за гравцями під час гри, які переживали кожний влучний удар і кожен промах.
Команди зіграли за коловою системою. Перше місце зайняла команда «Олімпік» Карнаухівка. За показниками усіх зустрічей командам «Дніпро» та «Рауль» для визначення другого місця довелось пробивати серію пенальті. В цій боротьбі кращими стали гравці команди «Дніпро», які влучно виконали свої удари, а воротар «Дніпра» Сергій Безуглий став кращим гравцем матчу.
Після матчу призерам і переможцям Кубка воїнів АТО начальник управління молоді та спорту міської ради Едуард Коряк, керівник громадської організації «Патріот-2015» Павло Некритий та голова «Родин загиблих» м. Кам’янське Олександр Самойлович вручили заслужені нагороди.
Індивідуальний приз за підсумками футбольного турніру Едуард Коряк вручив гравцеві команди «Рауль» Євгену Шульзі, гравцеві команди «Дніпро» Сергію Безуглолму, а також гравцеві команди «Олімпік» Миколі Дишко як кращим гравцям турніру.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *