У Кам’янському відбудеться інклюзивний майстер-клас

У Кам’янському відбудеться інклюзивний майсер-класс - ФОТОГО «Фонд розвитку Кам’янського» спільно з департаментом з гуманітарних питань запрошує освітян, які працюють з дітьми,  що мають розлади аутичного спектру, на майстер-клас «РАСпрекрасні діти». Майстер-клас  присвячений Всесвітньому дню розповсюдження знань про аутизм під назвою «РАСпрекрасні діти». Його створенням займались тренери Ірина Мельник психологиня та асистентка вчителя КЗ “СЗШ № 22” та Наталія Духаніна, корекційний педагог та логопединя цього закладу.

В ході майстер-класу учасники матимуть змогу дізнатися про аспекти виникнення РАС, поспілкуватися з представниками Кам’янської громадської організації «Радість жити» та дізнатися, як на державному рівні відбувається підтримка таких дітей. Учасники поспілкуються з батьками дитини, яка має РАС.

У практичному блоці тренерами буде надано короткий теоретичний огляд проблематики, розглянуто педагогічний досвід закладу освіти, техніки, прийоми та методики роботи з такими учнями під час освітнього процесу, напрямки їх соціалізації.

Мета заходу: допомога тим педагогам, які нещодавно дізнались про інклюзивне навчання до їх класу/групи тільки приєднався учень/вихованець з особливими освітніми потребами, спростувати міфи та упередження щодо дітей з РАС, показати на власному досвіді, що такі діти можуть навчатися та соціалізуватися у суспільстві.

Дата: 8 квітня (четвер), 13:00

Адреса: ГО «Фонд розвитку Кам’янського», проспект Тараса Шевченко, 14.

Реєстрація на захід за телефоном  + 380 98 899 1505

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *