Кам’янчан запрошують долучитись до опитування щодо встановлення пам’ятника Роберту Лісовському

Кам’янчан запрошують долучитись до опитування щодо встановлення пам’ятника Роберту Лісовському - ФОТОДо комісії з питань встановлення, збереження та утримання пам’ятних знаків у місті Кам’янське надійшло клопотання голови відокремленого підрозділу у Дніпропетровській області ГО «Державницька Ініціатива Яроша» із пропозицією встановлення біля Технічного ліцею імені Анатолія Лигуна (зі сторони проспекту Гімназичного) малої архітектурної форми на честь видатного українського художника-графіка, педагога та громадського діяча Роберта Лісовського (1893-1982).

За інформацією голови відокремленого підрозділу ГО «Державницька Ініціатива Яроша» Володимира Груши, фінансування виготовлення малої архітектурної форми візьме на себе організація.

З метою з’ясування думки містян з даного питання, комісією було прийнято рішення щодо проведення опитування.

Так, висловити свою думку з приводу необхідності встановлення в місті малої архітектурної форми на честь Роберта Лісовського кам’янчани можуть перейшовши за посиланням.

Також свої зауваження та пропозиції містяни можуть надсилати на адресу відділу інформаційної діяльності та взаємодії з громадськістю міської ради: [email protected].

Опитування триватиме до 14 травня.

Детальніше за посиланням.

1

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *