У Кам’янському відбулось чергове засідання сесії міської ради (детально)

У Кам’янському відбулось чергове засідання сесії міської ради (детально) - ФОТО28 квітня відбулось чергове засідання 7-ї сесії Кам’янської міської ради. Порядок денний складався з 26 основних та 10 додаткових питань.

На початку засідання депутати ухвалили 2 звернення щодо продовження реконструкції середньої загальноосвітньої школи № 20 та дошкільного навчального закладу №27 «Орлятко».

«Замовником реконструкції цих об’єктів виступає Дніпропетровська обласна державна адміністрація. З метою продовження та прискорення реконструкції цих двох важливих для міста об’єктів підготовлені відповідні звернення до Президента України, прем’єр-міністра України, голів Дніпропетровської обласної державної адміністрації та Дніпропетровської обласної ради», – сказав Андрій Білоусов.

Депутати взяли до відома інформацію Кам’янського відділу поліції ГУНП про стан криміногенної ситуації на території міста у 2020 році та інформацію Дніпродзержинської місцевої прокуратури про результати діяльності упродовж 2020 року, стан законності та заходи щодо її  зміцнення.

Міська рада підтримала рішення про приєднання до європейської ініціативи «Угода мерів по клімату та енергії». Основна мета – посилення енергетичної безпеки, формування енергетичної та кліматичної політики, захист довкілля та зменшення викидів СО2. Так, за рахунок заходів з підвищення енергоефективності та використання відновлюваних джерел енергії, міська рада взяла на себе зобов’язання до 2030 року скоротити на території міста викиди СО2 (та, за можливості, інших парникових газів) щонайменше на 30%.

У Кам’янському відбулось чергове засідання сесії міської ради (детально) - ФОТО

Внесені зміни до Екологічної програми міста на 2021-2025 роки, які спрямовані на покращення екологічної ситуації в місті й проведення заходів з покращення санітарного стану та благоустрою лівобережного каналу. Зокрема у 2021 році за рахунок коштів міського бюджету заплановано проведення екологічного аудиту ПАТ «Дніпровський меткомбінат» та аналізу ступеня забруднення атмосферного повітря в місті.

Змінами до програми «Родина героя» затверджені орієнтовані обсяги фінансування виплат щомісячної матеріальної допомоги членам сімей загиблих (померлих) учасників АТО/ООС у 2021 році на загальну суму понад 2,8 млн грн. Наразі у Кам’янському зазначену допомогу отримують 86 чоловік, а її розмір становить 2736,25 грн.

Також міська рада затвердила штатний розпис Малого групового будинку «Щасливе майбутнє», який будується на лівобережжі, внесла зміни до міського бюджету, програми соціально-економічного та культурного розвитку міста на 2021, низки програм, діяльність яких координує департамент соціальної політики міської ради, затвердила зміни до відомостей комунальних підприємств.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *