У Кам’янському відбулося засідання Молодіжної ради міста

Засідання відбулося у четвер, 20 травня, у адміністративній будівлі міського парку культури та відпочинку. 

Головним питанням засідання було обрання нового голови Молодіжної ради. На посаду голови Молодіжної ради претендували самовисунуті кандидатури з числа членів Молодіжної ради, а саме: Нікологорський Олександр – громадський активіст та Коваль Павло – учень колегіуму №16.

Кожен з претендентів на зазначену посаду представив членам Молодіжної ради погляди на співпрацю у напрямку проведення соціальних проектів та організації культурно-розважальних, національно-патріотичних заходів із залученням більшої кількості молоді міста та інше.
Шляхом відкритого голосування члени Молодіжної ради обрали на посаду голови Молодіжної ради громадського активіста Нікологорського Олександра, за рекомендацією новообраного голови одноголосно заступником голови Молодіжної ради було обрано учня колегіуму №16 Коваля Павла.

Калениченко Владислава, яка очолювала Молодіжну раду 2,5 роки передала свої повноваження Нікологорському Олександру. Владислава побажала успіхів у подальшій роботі.

Під час другої частини проведення засідання, вже з новообраним головою Молодіжної ради було обговорено проведення запланованих заходів у найближчий час, таких як:

– Міський молодіжний форум «Територія сучасної жінки»
– День молоді
– Диктант під відкритим небом
– Організація і проведення суботників
– Брейн-рінг
– День захисту дітей
– Літні молодіжні ігри.

Новообраного голову Молодіжної ради також привітав начальник управління молоді та спорту міської ради .

«Молодь у нашому місті дуже активна і найкраща, впевнений, що новий голова Молодіжної ради зробить великий особистий внесок у розвиток молодіжної політики у нашому місті» – сказав Едуард Коряк.

2

1

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *