Помог депутат от каменской «Бджолы»

Педагоги и родители детсадика «Незабудка» благодарят за помощь депутата Каменского горсовета от партии «Бджола» Сергея Мыршавку.
«Від адміністрації комунального закладу «Дошкільного навчального закладу (ясла-садок) № 34 «Незабудка» та батьківської громадськості ясельної групи № 5 «Ладусі» висловлюємо щиру подяку депутату Кам’янської міської ради Миршавці Сергію Івановичу, за надану допомогу в ремонті тіньового навісу.
Тіньовим навісом користуються наші найменші вихованці закладу. Під час опадів, дах постійно протікав, а площадка під навісом була вся в ямах. Тому питання ремонту було дуже необхідним.
За підтримки Сергія Івановича, було повністю замінено старий шифер на новий профнастил та проведено роботи з бетонування площадки тіньового навісу. Допомога була надана за депутатські кошти. Тепер малеча із задоволенням грається на свіжому повітрі.
Шановний Сергію Івановичу, дякуємо Вам за швидке реагування та небайдужість до проблем нашого закладу. Бажаємо Вам міцного здоров’я, сил та наснаги!», – говорится в обращении педагогов и родителей.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *