У Кам’янському відбувся міський молодіжний форум

5-6 червня у Кам’янському відбувся міський молодіжний форум «Територія сучасної жінки», організатором якого виступило управління молоді та спорту міської ради за ініціативи Молодіжної ради міста.

Всього у форумі взяли участь 27 жінок та дівчат нашого міста.

Під час першого дня форуму учасниці обговорили 4 модулі:

Модуль 1 «Психологія сучасної жінки та її імідж» – говорили з практичним психологом Оленою Палабугіною. Психолог розповіла дівчатам про те як себе тримати у психологічній рівновазі, не звертати уваги на проблеми, як створити власний імідж, та які якості повинна розвивати в собі жінка аби досягти успіху у всіх сферах свого життя.

Модуль 2 «Жінка – лідер» провів начальник управління молоді та спорту міської ради – Едуард Коряк, який розповів присутнім про види та типи лідерства.

Модуль 3 «Секрети жіночої краси. Дієтологія» спікером виступила лікар-дієтолог, нутриціолог, консультант з правильного харчування та здорового способу життя – Катерина Левченко. Катерина поділилася інформацією щодо харчування. Як правильно харчуватися аби отримувати все корисне від їжі, як правильно побудувати свій раціон та розвіяла усі міфи про харчування та дієти.

Модуль 4 «Секрети жіночої краси. Косметологія» – спікером виступила практичний косметолог Надія Дем’яніва. Спікер поділилися інформацією, як правильно доглядати за своєю шкірою на обличчі аби не виникало проблем.

Другий день форуму видався не менш цікавим, тому як були розглянуті та обговорені не менш важливі теми:

Модуль 5 «Актуальні проблеми сімейного права» спікером виступила Ліанна Леонова – юрист, фахівчиня Координаційного центру з надання правової допомоги. Спікер розповіла про законодавчі акти, які діють на території України. У тренінговій формі учасниці розглянули ситуації, щодо розподілу майна у сім’ї, з ким повинна жити дитина після розлучення батьків, через який час можна отримати спадок та інше.

Модуль 6 «Як створити власне «Я» в соціальних мережах?» спікером виступила Анна Карлова – контент менеджер чотирьох бізнес акаунтів в Інстаграм. Анна надала поради, як потрібно оформлювати історії в Інстаграм, як часто потрібно викладати пости аби контент був вдалим, і головне порадила учасницям програми для створення якісного контенту

Модуль 7 «Як створити власне «Я» – практична частина» – у тренінговій формі Олександр Нікологорський разом з дівчата сформував портрет успішної жінки-лідера

І найочікуванішим модулем для учасниць було – неформальне спілкування з успішними жінками Кам’янського. Своїм секретом успіху ділилися ресторатор, директор ресторану «ZanziBar» та «Avenu69» – Дар’я Бєлова; заслужений майстер спорту з академічної греблі, призер Олімпійських Ігр – Олена Ронжина. Катерина Боровик – директор комунальної установи «Центр Молодіжних ініціатив» Кам’янської міської ради.

Усі учасниці отримали сертифікат та цінні подарунки від організаторів.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *