Вниманию каменчан: осторожно, «Днепрогазбандиты»!

О факте откровенного бандитизма со стороны то ли настоящих, то ли «липовых» газовщиков сообщает пользователь соцсетей Татьяна Буц. 

«14 червня банда невідомих , назвавши себе представниками “ДНІПРОГАЗУ” завалилася в будинок в селі Миколаївка Дніпровського району , де живе моя кума – багатодітна мати чотирьох дітей, найменша дитина грудна.
Дізнавшись, що чоловік на роботі і мати вдома з дітьми, нахабно увірвалися в будинок, нібито для знімання і фотофіксації показань лічильника, після чого встановили скобу на газовий кран під приводом, що у сім’я борг 1000 грн. При цьому, на питання про те, що це пільгова категорія і оплата надходить щомісяця, послалися на команду зверху і також, категорично відмовилися представитися, надавши акт на відключення в якому вказана причиною відключення профілактичні роботи.
Наступного дня, коли подружжя їхали вияснити ситуацію в “Дніпрогазі”, і придбати дитяче взуття,, виявилася пропажа грошей з куртки. а тут якраз їхали невідомі на чергові «перевірки» .Зупинивши авто газовщиків, чоловік попросив службове посвідчення, але його послали.
Постраждалі просять допомогти встановити особи за фотографіями», – пишет Буц в соцсетях.

газовщик 1
Конечно, нельзя так говорить, но после этого как-то начинаешь понимать экс-депутата Каменского горсовета Дмитрия Пучкина, который применил против таких вот «газовщиков» пистолет…

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *