У Кам’янському вшанували пам’ять жертв трамвайної аварії

2 липня біля пам’ятного знаку на проспекті Аношкіна вшанували пам’ять жертв трамвайної аварії 1996 року.

У заході взяли участь члени сімей загиблих та постраждалі в аварії, секретар міської ради Наталія Ктітарова, керівники виконавчих органів міської ради, директор комунального підприємства «Транспорт» Іван Горбаренко.

Присутні поклали квіти до пам’ятного знаку, а духовенство Кам’янської єпархії відслужило панахиду за усіма загиблими. По завершенні церемонії родичі загиблих і постраждалі в аварії городяни поспілкувалися з представниками міської влади, озвучивши свої проблемні питання

2 липня 1996 року біля 18 години трамвай рухався по вулиці Чапаєва, нині Гетьмана Дорошенка, в бік проспекту Аношкіна. На крутому спускові у трамвая відмовила система гальмування, вагон зійшов з рейок та на великій швидкості врізався в бетонну огорожу. На момент аварії одразу загинуло 29 чоловік. Ще 5 померло в лікарнях, 119 зазнали поранення різного ступеня важкості.

На обліку в управліннях соціального захисту населення департаменту соціальної політики міської ради перебуває 8 членів сімей загиблих і померлих та 51 постраждалий у трамвайній аварії.

Постраждалі та члени сімей загиблих отримують пільги в межах програми соціального захисту населення, а також щорічну матеріальну допомогу за рахунок коштів міського бюджету.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *