Музей історії Кам’янського взяв участь у Міжнародному фестивалі «Книжковий Арсенал»

Музей історії міста Кам’янське взяв участь у Х Міжнародному фестивалі «Книжковий Арсенал», який відбувся упродовж 23-27 червня у Національному художньо-культурному комплексі «Мистецький арсенал» в місті Київ.

Це визначна інтелектуальна подія України, що об’єднала довкола книги різні мистецькі середовища. У книжковому ярмарку взяли участь понад 200 видавців, ілюстраторів, інституцій культури. В рамках Фестивалю відбулося понад 300 подій –  презентацій, дискусій, концертів, перформансів, лекцій, виставок. Видання Музею історії міста Кам’янське були представлені на збірному стенді музейних видань «Музейний простір», організованому Українським центром розвитку музейної справи, Педагогічним  музеєм України. Це –  дослідження, присвячені історії міста Кам’янське, доробки науковців – учасників науково-практичної конференції «Українське козацтво в етно-культурному просторі Наддніпрянщини», каталоги колекцій та виставок.

У 2019 році Міжнародний фестиваль «Книжковий Арсенал» отримав звання «Найкращий літературний фестиваль світу». Його місія — створювати такі взаємодії між людьми, спільнотами, інституціями, коли поєднання естетичного переживання та інтелектуального включення в контексті книги посилює спроможність людини та суспільства.

https://artarsenal.in.ua/povidomlennya/u-kyyevi-startuvav-yuvilejnyj-h-mizhnarodnyj-festyval-knyzhkovyj-arsenal/

https://artarsenal.in.ua/povidomlennya/na-h-knyzhkovomu-arsenali-ogolosyly-najkrasyvishu-knyzhku-ukrayiny-2021-roku/

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *